top of page

Sungite Stones je spletna stran v lasti Apesol organic d.o.o. Naslov spletne strani je https://www.sungite.si

Kateri osebni podatki se zbirajo in zakaj?

Komentarji

Ko objavite komentar, zberemo vpisane podatke ter IP-naslov in niz uporabniškega agenta brskalnika za pomoč pri odkrivanju neželene pošte.

Kontaktni in naročniški obrazci

Ko uporabite kontaktni obrazec, se zberejo podatki, navedeni v obrazcu ter IP-naslov in niz uporabniškega agenta brskalnika za pomoč pri odkrivanju neželene pošte. Podatke v kontaktne obrazcu bomo uporabili le za nadaljnjo komunikacijo z vami, podatke v naročniških obrazcih pa za kontakt v zvezi z naročilom in pošiljanje naročenih izdelkov.

Vdelane vsebine z drugih spletnih mest

Objave na tem spletnem mestu lahko vključujejo vdelano vsebino (npr. videoposnetke, slike, članke, objave z družbenih omrežij itd.). Vdelane vsebine z drugih spletnih strani se obnašajo povsem enako, kot če bi obiskali drugo spletno mesto.

Te spletne strani (npr. Facebook, instagram, youtube) lahko zbirajo podatke o vas, uporabljajo piškotke, vdelajo dodatno sledenje tretjih oseb in spremljajo vašo interakcijo z vdelano vsebino, vključno s sledenjem interakcije z vdelano vsebino, če imate račun in ste prijavljeni na to spletno mesto.

Novičke

Lahko se prijavite na prejemanje novic in posebnih ugodnosti Sungite Stones. Vaši podatki bodo uporabljeni le za pošiljanje občasnih e-poštnih sporočil o novih vsebinah na blogu, posebnih ugodnostih ali zanimivostih o znamki Sungite Stones. Vaši podatki nikoli ne bodo deljeni s katero koli tretjo osebo.

Prav tako se zbirajo podatki o vaši uporabi novic (odprta e-poštna sporočila in kliki povezav) za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in pošiljanje več informacij o temah, ki vas najbolj zanimajo. Odjavite se lahko kadar koli, tako da kliknete povezavo na dnu sporočila.

Statistika

Google Analytics se uporablja za boljše razumevanje vaše uporabe našega spletnega mesta in spremljanje statističnih podatkov obiska. Vaš obisk se spremljajo preko anonimiziranega IP-ja (vaš IP je shranjen v anonimni obliki) – vaši osebni podatki se ne shranjujejo ali obdelujejo.

Piškotki

Če na blogu objavite komentar, se lahko odločite, da se v piškotek shrani vaše ime, e-poštni naslov in spletna stran. To je nastavitev, ki vam omogoča, da vam ob ponovnem komentarju ni treba ponovno izpolnjevati svojih podrobnosti. Ti piškotki bodo shranjeni eno leto.

Cloudflare

Piškotek _cfduid pomaga Cloudflaru odkriti zlonamerne obiskovalcev in zmanjša blokado zakonitih uporabnikov. Potreben je za podporo varnostnih funkcij Cloudflara.

Piškotek _cfduid zbira in anonimizira naslove IP uporabnika z uporabo enosmernega hash-a določenih vrednosti, tako da jih ni mogoče osebno prepoznati. Cloudflare piškotek _cfduid se shrani v vaš spletni brskalnik, potem ko izpolnite določene varnostne zahteve, na primer reševanje izziva Captcha. Piškotek je sejni piškotek, ki poteče po enem (1) letu.

MailerLite

MailerLite pop-up obrazci vsebujejo piškotek mailerlite: webform:. Ta piškotek se uporablja za ugotovitev, ali ste že videli pojavno okno ali ne, in kdaj ga ponovno prikazati.

S kom se delijo vaši podatki?

Podatki se nikoli ne delijo s tretjo osebo, razen če je to nujno potrebno (na primer za pošiljanje naročenih izdelkov).

Kontaktni obrazci se uporabljajo za pošiljanje vaših sporočil v e-poštni račun prek Gmaila. Podatki iz kontaktnih obrazcev se nikoli ne uporabljajo za pošiljanje novic in promocij, temveč samo za kontakt z vami.

Ko se prijavite na naše novičke, se vaši podatki pošljejo na MailerLite, storitev, ki omogoča pošiljanje novic.

Kako dolgo se hranijo vaši podatki?

Če komentirate vsebino, se komentar in njegovi metapodatki obdržijo do nadaljnjega. Tako se lahko morebitni nadaljnji komentarji samodejno prepoznajo in so avtomatsko odobreni, ne da bi bili zadržani v čakalni vrsti za odobritev.

Za uporabnike, ki se registrirajo na spletnem mestu (če obstajajo), v njihov uporabniški profil shranimo osebne podatke, ki jih posredujejo. Vsi uporabniki lahko kadar koli vidijo, uredijo ali izbrišejo svoje osebne podatke (razen uporabniškega imena). Skrbniki spletne strani lahko te podatke vidijo in urejajo. Podatki, ki jih oddate s prijavo na novičke, se hranijo do preklica.

Kakšne pravice imate nad svojimi podatki?

Če imate na tem mestu račun ali ste objavili komentarje, lahko zahtevate prejem izvožene datoteke osebnih podatkov, zbranih o vas, vključno z vsemi podatki, ki ste jih posredovali. Prav tako lahko zahtevate, da se vsi shranjeni osebni podatki izbrišejo. To ne vključuje podatkov, ki jih je treba hraniti za administrativne, pravne ali varnostne namene.

Če ste naročeni na naše novice in jih ne želite več prejemati, se lahko kadar koli odjavite s klikom na povezavo v enem od sporočil. Če želite, da se iz MailerLite izbrišejo vsi vaši podatki in dejavnost, pošljite pisno zahtevo na sungite.slo@gmail.com.

Kam se pošiljajo vaši podatki?

Komentarji obiskovalcev in obrazci za kontaktne obrazce se lahko preverijo z uporabo avtomatske storitve odkrivanja neželene pošte. Naročnina na novice se pošlje na MailerLite. Vse statistike se Googlu pošljejo v anonimni obliki.

Vaši kontaktni podatki

Vaši kontaktni podatkov se nikoli ne delijo s tretjimi osebami, razen če je to potrebno za nadaljnji stik z vami.

OPOMBE:

Imamo veliko izkušenj s Šungitom, vendar nam ni dovoljeno postavljati kakršnih koli diagnoz in posledično vam tudi ne moremo ponuditi zdravstvenih nasvetov. To ni del našega strokovnega področja. Za te nasvete se obrnite na vašega zdravnika.

bottom of page