top of page

Piramide

Šungitna piramida je varnostna zaščita pred škodljivimi zemeljskimi sevanji, ki nastanejo zaradi premikanja v zemeljski skorji, podzemeljskih voda, nahajališč različnih mineralov in drugih nejasnih razlogov. Dokazano je bilo, da če se človek nahaja vsak dan v območju škodljivih sevanj, je njegov organizem napaden s temi škodljivimi zemeljskimi sevanji. To vodi do nepojasnenih bolezni do apatije, glavobola, slabosti. Kot rezultat oslabi imunski sistem, pojavi se disharmonija in bolezni postanejo pogosteje. Medicinske raziskave potrjujejo, da zemeljska škodljiva sevanja povzročajo kardiovaskularne bolezni in do 60% onkoloških bolezni. Šungitna piramida ima sposobnost, da zaščiti vaš prostor pred elektomagnetnimi sevanji TV, računalnikov, mikrovalovnih pečic, hladilnikov merilnih naprav itd.

Zaradi svoje oblike in enkratnih lastnosti šungitna piramida ustvarja torzijsko polje, ki odbija patogene žarke. Radij uporabe je odvisen od velikosti in je 1-10 m. Piramida ima vpliv na izboljšanje zdravja na človeški organizem (odstranja stres, blaži glavobol in nespečnost, dviguje energijo in celotni tonus.Šungitna piramida odraža veliko nenavadnih lastnosti in ustvarjajo zdravo biopolje.

Delovanje se lahko razširi preko prostora sobe, če je piramida po proporcijah enaka Keopsovi piramidi in če osnovni robovi niso manj kot 10 cm. Dovolj je povedati, da taka piramida (v stanovanju ali v pisarni) že v nekaj urah prečisti prostor.

Piramida in delovanje le te

Grafični prikaz delovanja v obsegu, glede na velikost same piramide

bottom of page